Megindult a jegy- és bérletértékesítés a DVTK NB I-es rajtja előtt, első mérkőzés a Felcsút ellen

Megosztás

A Puskás Akadémia lesz a Diósgyőr első ellenfele a több éves kihagyás után ismét az első osztályba visszajutott DVTK-nak. Hétfőn megindult a bérletek és jegyek értékesítése.

OTP Bank Liga 1. forduló

2023. július 29., szombat
18:00 Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC (Tv.: M4 Sport)

Az előző évi bérletesek helyét 2023. július 23-án éjfélig tartja fent a DVTK, július 24-től bárki bármelyik szabad helyre vásárolhat jegyet vagy bérletet. A jegyértékesítés elindulása mellett a bérletek értékesítése is folyamatos, ám azokra a helyekre, ahová valaki belépőjegyet vásárol, a soron következő mérkőzés végéig nem adható el bérlet. 

A PAFC elleni találkozóra normál jegyárak érvényesek. Íme az árak.

Beléptetés

A stadion kapui normál mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket. (Forrás: Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek